2011. február 13., vasárnap

Végtelen Szerelem premier

Úgy illik, hogy azért mégis ejtsünk pár szót a premierről is! Sok újat nem tudok és nem is érdemes Niki beszámolójához képest írni. Csak annyit mondanék, hogy Attila remekelt! A dalok közül Polyák Lilla 'Woman in love' című dalát megelőzve a 'Szaxofon duett' kapta a legnagyobb tapsvihart!! Nem véletlen. Én a magam részéről kiemelném még a Szolnoki Peti és Auth Csilla előadásában elhíresült duettet, a 'Féltelek'-et, ami nekem személyes kedvencem és ugyan csak Attila adta elő Krassy Renivel párban. Úgy gondolom ez a koncert nem csak remekül van megszerkesztve, de roppant élvezetes, egyszerre megható, kedves és vidám. A humor oldalát magasan Hajdú Steve vitte kommentátor formájában, lenyűgöző tehetséggel előadva olyan kémiai összefüggéseket, amiket nagyon kevesen érthetnek csupán. Mégsem kell aggódni, mert ennek ellenére, vagy tán ezzel együtt, de nagyon szórakoztató műsor vár arra, aki megnézi ezt a remek koncertet. :))

1 megjegyzés:

  1. Vasárnap du. láttam az előadást, mely az előzetes várakozásaimat magasan felülmúlta, annyira tökéletes volt minden tekintetben. Mindenki nagyon tetszett, de leginkább Attila. Végtelen hálás köszönet a teljesítményéért! Csodálatosan énekelt, az első perctől kezdve sugárzott róla, hogy mennyire élvezi, teljesen „elvarázsolt”. Szerencsémre az 5. sorból csodálhattam. Szívem szerint minden előadást meg néztem volna, de ez 200 km távolságról nem igazán kivitelezhető.
    Rana! Elhiszem, hogy jó alanyról könnyű jó fotót készíteni, de úgy gondolom, hogy a jó alany mellett jó Fotósra is szükség van.
    Hálás köszönet Ranának és Nikinek a szerkesztésért, hogy naprakész munkájuknak haszonélvezői lehetünk.

    VálaszTörlés