2010. június 14., hétfő

Üdvözlet

Ez a blog abból a célból indult, hogy figyelemmel kísérje Csengeri Attila fellépéseit, koncertjeit, médiamegjelenéseit és egy hű képet alakítson ki a művészről, az emberről. Kellemes olvasást kívánva: Niki és Rana.

Engedjetek meg egy rövidke használati útmutatót, hogy mindenki nyugodt szívvel használhassa, böngészhesse a blogot :)
Kommentelés: nem igényel semmilyen külön regisztrációt, vagy jelentkezést. Egyszerűen a bejegyzés végén beírjátok a mondanivalótokat (akár csak ennyit is: ;) ), majd az alul található kis rubrikában kiválasztjátok a "Megjegyzés írása mint:" sorban a "Név/Url" cím kategóriát. Ekkor megjelenik egy kis ablak, ahol meg tudjátok adni a neveteket. Ezt követően rányomtok a Tovább gombra, aztán a "Megjegyzés küldésére" és már kész is. Ez így leírva bonyolultnak tűnhet, de ha csináljátok, automatikusan adja magát :))
Chat: a legközvetlenebb közlési csatorna. Ez a doboz kicsit lejjebb az oldalsó sávban található. Itt csak annyi a dolgotok, hogy a "Név" rubrikába beírjátok a nevetek, az "Üzenethez", amit közölni szeretnétek, aztán rányomtok a "Küld" gombra. Pofon egyszerű! Itt tudtok a legkönnyebben Attilával kommunikálni :))
Videók: a videók megtekintése külön oldalt kapott, amit a Fejlécben találhattok meg (Főcím, Csengeri Attila - Önéletrajz, Videók).
Fotók: a képek megtekintése most oldalt lehetséges, ahol folyamatosan váltakozva láthatjátok őket. Amennyiben szeretnétek nagyobb méretben is megnézni, csak rá kell kattintanotok a képre és ki fogja hozni azt a weblapot, ahol a fotók most tárolva vannak :)) De közvetlenül itt éritek el őket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése